23 January 2013

My Best Friend's Girl



Pagi ni aku masuk office dengan mata bengkak :( Jalan tunduk. Segan nak pandang officemate. Sedih tau novel My Best Friend's Girl ni. Dari chapter 1 sampai la chapter 8 air mata tak henti-henti mengalir seperti sungai Mekong :'( 


15 comments:

  1. Apa sinopsis nya sis sampai bengkak mata.

    ReplyDelete
  2. yeyyy..aritu mmg xsmpat nk g

    ReplyDelete
  3. uhuu..bile tu eh?i must go this time!akak ade 1 buku si Dorothy ni, Goodnite Beautiful, tapi agak tak suke ending citer tu..huuu..pastu terus x dek beli dh buku die ni..yg The Carrie's Diary tu dh bce ke?akak ade few buku Ccandace Bushnell ni..mmg best!

    ReplyDelete
  4. la, sedih ke ceritanya.,. Ros pun suka novel yang sedih-sedih ni.. hihi.. laju je air mata jatuh..

    ReplyDelete
  5. ok..dh like dieorg pnye fb..tq!it's going to be on 28/2 to 4/3..x sbrnyeee.. =)

    ReplyDelete
  6. you punya blog cantiklah simple :)

    ReplyDelete
  7. you punya blog cantik lah :)

    ReplyDelete
  8. hehehe..terpaksa letak kat sini..nnt bg akak emel yer..beras dalam 1 cawan..tapi kalau nak mkan sorang, setengah cawan pon dah bnyak..kentang sebijik..air die shalee letak dua kali ganda sukatan beras tu..kalau dah kering, tambah je air..masak sampai beras die pecah..sng kate dh x bper nampak ketul2 beras tu la..ala..tauchu x pakai pon takpe..leh jugak wat kailan ikan masin ke..tumis ngan belacan ke..cukup x instruction ni?x ckup bgtau eh..ni emel akak norzaidah84@gmail.com..jgn published plak comment ni..ngeee..sgt x relate ngan entry shalee tu.. =)

    ReplyDelete
  9. Babe boleh tak aku kirim duit dekat kau. nak kirim novel english la.

    ReplyDelete
  10. Alahai. Aku memang jeles ngan kau. Rajen baca buku2 gini. Aku nak habeskan senovel pun tak abes2 lagi. Gila pemalas! Hahaha :D

    ReplyDelete
  11. hahaha..mesti makin sepet mata tu kan?

    ReplyDelete
  12. hohoho,

    nak try bace juge la :)

    ReplyDelete
  13. Kalau pergi secret recipe aku makan Tomyam Khung. Perghhh best wey best tekak iolls melayu kan. Huahua. Eh tak kisah asalkan english novel yang jenis catchy lepas tu jangan lah yang berat berat sangat english dia. Tak faham wey. haha. Nanti aku bank in duit. Bagi no akaun tau.

    Nie emel fieszk@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. novel ni, sedih sangat ke? ada jugak yang my friend baca. wowww, hebatlah tu penangan dia kalau awok bace sambil menangis2!

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...