25 January 2013

Makan @ Secret Recipe


Tiga sudu pertama SEDAP nak mati. Sudu yang seterusnya ughh. Menggigil satu badan nak habiskan sepinggan prawn macaroni with cheese ni. Muak. Loya. Tekak menari-nari. Lain kali boleh makan lagi tapi kena makan berdua. Makan sorang memang tak habis le jawabnye.


Ice white chocolate coffee yummehhh :) Lepas makan kawan kata nak belanja kek plak tapi tekak aku dah loya melantak prawn macaroni with cheese tu, perut pun rasa macam kembung.


13 comments:

  1. Favorite sy setiap kali g SR. Tp klu dah sejuk mmg xsedap.

    ReplyDelete
  2. nampak sedap tapi banyak sgt cheese mmg meloyakan uhuhuhuu..

    betul..nx time sharing² baru sedap :)

    ReplyDelete
  3. Ros pun tak boleh makan banyak makan bercheese. tekak ni sensitif.. hihi

    ReplyDelete
  4. kalau tambah cili api sedap kot?

    ReplyDelete
  5. mungkin kena makan dengan sedikit cili api?

    ReplyDelete
  6. Prawn Macaroni with cheese? Serius nampak sedap & tak pernah rasa lagi. Boleh try ni! Tapi betul laa. Bebenda bercheese ni kalau makan tak kena masanya memang boleh muak. Err kau muak je kan tak mual? :P

    ReplyDelete
  7. klo aku mmg xley la..muak...aku sushi king pun x ley msuk..hehe

    ReplyDelete
  8. jeleesssssss! saya suka ini macaroni and cheese okayy T.T kenapa awak asyik makan, makann yang sedap! jeles jeles jeless

    ReplyDelete
  9. prawn macaroni with cheese meme sodappp :D

    ReplyDelete
  10. lma xmkn kt SR..bnda2 brcheese ni fav! nnt nk try..

    ReplyDelete
  11. benda2 mcm vomit ni.errr..pas je la.

    ReplyDelete
  12. Sedapnya. Dah lama tak pekena SR.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...