2 February 2013

I Love RHB Now


Wahwah, rasa macam setahun iols tak update blog.





Bayar bil elektrik dapat t-shirt I Love RHB Now.

Hmmm kan bagus kalau hadiah tu adalah wang tunai RM50000 hehehe. Kalau iols menang RM50000 home makeover by Harvey Norman tu iols tak tahu la nak makeover rumah siapa. Iols kan takde rumah sendiri. Takkan la iols nak makeover rumah sewa ni kannnn..

Kalau uols nak menang RM50000 home makeover by Harvey Norman tu uols klik SINI ye. Lai lai sempat lagi uols nak join tarikh tutup 20 March 2013!!

Oh ye, semoga berjaya! :D

7 comments:

  1. Hahaha aku pernah dapat payung dengan BSN, alahaiii kan best kalau dapat MERZ. hahaha

    ReplyDelete
  2. awak selalu je menang contest. kalau menang makeover by harvey norman kena beli rumah la camtu. huhu..

    ReplyDelete
  3. makeover rumah kat kg lah..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...