13 May 2013

Bilik Untuk Di Sewa!!



Semua ada dihujung jari. Dulu pernah gak buat iklan bilik untuk disewa lepas tu tampal kat stesen bas dan jejantas. Malu wei haha.

Akhir bulan ni housemate aku nak pindah. Alasannya budak yang sebilik dengan dia nak sewa bilik tu sorang-sorang. Oh ok. Lepas tu tetibe budak sebilik dia tu suruh aku buat iklan untuk cari roomate. Roomate? Oh ok sedikit musykil di situ. Tapi takpe la itu bukan hal aku haha.

Dan akhirnya aku dah berjaya mengiklankan bilik untuk disewa itu. Terima kasih Mudah dah iBilik kerana memudahkan kerja aku :P

Kadang-kadang susah tau tinggal sebumbung dengan manusia yang macam-macam perangai ni. Nasib baik la aku sewa bilik sorang-sorang. Tak pening kepala. Pening kepala bila keluar dari bilik je haha. Tak sanggup wei aku kongsi bilik huhuhi.

 Menang Galaxy Note 2 di SINI!!


7 comments:

  1. btoi noks.. dulu aku stdy share bilik ngan mbe aku bapak penyegan tahap bewak! aku hari2 bebai ngan dia.. skali angkut geng pulak sorng sebab gaduh ngan geng umah lama.. bermula la episod aku lari tido bawah ngan geng bilik sebelah.. bilik.. konkers ngan depa ja.. aku cuma sewa almri baju ja dalam tu.. huhuhu.. masak rajin kemas pemalas! sampai aku sound tepat la kat depa simggu tak bercakap.. guna cermin aku sampai pecah tak reti nak beganti! perghh nasib stdy law kerja tak tahu la.. hahaha

    ReplyDelete
  2. ade bilik kosong lg x..kui3

    ReplyDelete
  3. betul tu kalu share bilik,nanti dpt yg ntah apa2 perangai kawan buat sakit jiwa je kan

    ReplyDelete
  4. cepat2 la kawen..ngeee..akak pon dlu masalah same..dh kawen, setel..nak membebel,membebel kt laki sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  5. So do i..and i prefer master bedroom since dia ada dia sendiri punya toilet.Lelaki pengotor kencing bersepah..xtau jirus perangai serupa sampah.

    ReplyDelete
  6. Salam Miss Volvo..
    heee..teringat masa nk cari umah sewa dulo..kat hentian bas la dok belek2 iklan..
    sekarang, semuanya kelik2 mouse je.. .

    ReplyDelete
  7. kita dulu selalu tampal kat 7E.. hehe.. masa belajar la dulu2 dok umah sewa.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...