3 June 2013

Buffalo Milk Ice Cream

Halo?

Hari tu masa iols pergi ke Pulau Langkawi, sempat la jugak iols melawat kerbau kat Buffalo Park yang terletak di Kampung Nyior Chabang. Pasal lawatan tu nanti nanti la iols cerita sebab panjang sangat la nak taip haha.

Perisa yam, vanilla, mango, strawberry, jagong dan sokolet hihi

Haaa ini la dia ice cream yang diperbuat daripada susu kerbau. Sedap uolssss!! Serious sedapzz giloszz! Kalau uols datang menjenguk kerbau-kerbau comel kat sini wajib tau mencoba ice cream susu kerbau ni :B


Dari atas ke bawah iols pilih mango, vanilla and strawberry. Mango tu warna pelik sikit kan uols? Tapi percaya la uols itu memang perisa mango haha. Harga ice cream ni pun murah giloszz uols RM2 jeee!! Coba coba jangan tak coba.


p.s : terasa macam nak sepak je housemate aku sorang tu grrrr


9 comments:

  1. Akk pernah mkn sekali jerk.. :P

    ReplyDelete
  2. Sedapnya. Murah plak tu.

    ReplyDelete
  3. alamakk....

    terasa nak cube la...

    :)

    ReplyDelete
  4. Kerbau berkubang dalam lumpur yang mana semasa berkubang tu juga dia berak.sekian.

    ReplyDelete
  5. sedap dan murah..asal byk kali pi langkawi pun xtahu ada tmpt kerbau nie. hahaha

    ReplyDelete
  6. nampak menyelerakan!! boleh tahan harganya.. bilalah boleh rasa =D nanti gitau tempatnya ye.. =)

    ReplyDelete
  7. nmpak sdp..bla la nk jejak kaki kt langkawi ni..

    ReplyDelete
  8. sedapnya eskrem...

    nak sepak sapa tu??kenapa???sepakkan aje..harharharrr

    ReplyDelete
  9. wahhh murahnya. kalau tinggal kat sana mau hari2 makan. huhu..

    nak sepak kang ajak kita sekali.. hikhik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...