18 July 2013

Heli

Halo?


Handsome tak heli aku? Hikhik.

Sebelum bulan puasa menjelma sempat juga aku dengan buifrin pergi main heli dekat Taman Rimba TTDI. Seronok tau main heli. Terasa diri kembali ke zaman kanak-kanak hehe. 




Accident hahaha


Aku suka taman ni. Luas dan bersih. Pemandangan pun cantik. Tengok tu ada monyet. Comelnyaaa!!!. Rasa nak peluk-peluk je monyet tu. Geram mak. Tapi tu la monyet-monyet liar nak peluk macam mana? :’(


Kolam pun ada kura-kura comel. Nak curi satu tak reti nak bela kang pendek umur kura-kura tu huahua.


Lepas main heli weolsss pergi makan kat Restoran Sambal Hijau masakan Melayu kauuu. Semua sedap-sedap belaka fuhh! Kadang-kadang terserempak dengan artis makan kat sini hihi. Kalau dah ternampak artis tu ha confirm makan sambil jeling-jeling artis hehehe.


8 comments:

  1. waaa bestnya main heli.. pandai eh awak main? hikhik..

    ReplyDelete
  2. wah! heli idaman buifrin sy jgk..

    ReplyDelete
  3. Post ni buat aku lapar la vol..eh..citer pasal heli ke? Hahaha

    ReplyDelete
  4. tu kura-kura ke tung tung?

    ReplyDelete
  5. sedapnya tgk makanan tu...tetiba rasa lapar,macam ner nih

    ReplyDelete
  6. romantiknya p beriadah bersama2..hehehe

    ReplyDelete
  7. lama tak main heli. sedap pulak nasi tu. haha

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...