11 July 2013

Menang Hadiah Ke-7 Sijil Simpanan Premium BSN


Masihkah korang ingat pada bulan April lepas aku menang cabutan Sijil Simpanan Premium (SSP) Bank Simpanan Nasional (BSN)? Yang tak ingat tu sila klik SINI dan yang masih ingat tu thank you dan teruskan membaca :P

Ha korang ni la hadiah ke-7 tu SONY CYBER-SHOT DSC-W730. Warna hitam. Fuh nasib baik bukan warna BIRU or MERAH. Aku anti dua warna ni :P




Spesifikasi :

16.1 Mega Pixels, 8x Optical zoom, 25mm Wide-angle lense, HD Movie 720p.

Yang aku terkejut tu gambar hadiah ke-7 dalam website BSN adalah sebuah digital camera berjenama Canon tup tup tupp kok yang datang digital camera jenama SONY?

Aku fikir supplier dah tersalah hantar agaknya? Lagi pun aku dengar camera jenama Canon lagi bagos dari jenama Sony. Aku pun lelaju talifong Encik Masmerah iaitu bahagian yang menguruskan SSP. Encik Masmerah kata gambar digital camera dalam website BSN tu ilustrasi semata-mata. Oleh kerana barang free aku malas nak cakap banyak. Aku bukan minat pun dengan digital camera ni. Tapi syukur la boleh menang cabutan ni lagipun digital camera yang aku ada sekarang ni 8.1 Mega Pixels je hehe.


16 comments:

  1. salam ramadhan&selamat berpuasa..
    wah tahniah2..syoknye..
    m3h lg suke kalo dpt kaler merah..hehe

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya.. rezeki tua.. Alhamdulillah. tahniah

    ReplyDelete
  3. perghhh
    tahniah
    boleh guna time raya nanti

    ReplyDelete
  4. Not gonna comment on the camera..but what is wrong with blue? That's my favourite colour. :(

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki menang kamera.. boleh sakan utk raye.. hee.. yg x puas ht tu asal nye gambr camera canon jd sony.. suke2 ht je bg alasan illustration purpose utk menipu..

    ReplyDelete
  6. wahh untungnya tahniah yer...bole lah snap pic raya nti hehe

    ReplyDelete
  7. uish tuah ayam nmpk di kaki..tuah MV sapa yg tau..
    sony pon ok..janji fre..hihi

    ReplyDelete
  8. wewiittt..tahniah..

    ReplyDelete
  9. tahniah,..mujur free kan...:0

    ReplyDelete
  10. wah...congrat miss volvo !

    ReplyDelete
  11. eh eh boleh pulak ckp ilustrasi semata.. dah tunjuk yg tu kena la bagi yang tu. ye dak.. tp okla dari takde. hehe..

    ReplyDelete
  12. Salam ramadhan.Tahniah kerana menang kamera.He.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...rezeki tu

    ReplyDelete
  14. Janji dpt kan. Tahniah

    ReplyDelete
  15. nak tanya, awak pasang rm berapa? saya tak berapa faham pasal SSP ni tapi memang berminat nak cuba...

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...