11 September 2013

The Internship Review



Rated : P13
Genre : Comedy
Running Time : 119 Minutes
Release Date In Malaysia : 12 September 2013

THE INTERNSHIP dibintangi oleh Owen Wilson sebagai Nick Campbell dan Vince Vaughn sebagai Billy McMahon. Kerjaya mereka sebagai jurujual yang telah musnah akibat dunia digital. Mereka cuba untuk membuktikan mereka masih berguna dengan membuktikan mereka adalah calon yang diperlukan oleh Google. Mereka terpaksa bersaing dengan sekumpulan remaja genius dan celik teknologi.


Pendapat aku?

Ok ok la. Tak membosankan. Agak kelakar. Rupa Vince Vaughn tu macam rupa buifrin punya bff hehe.

Tengok kali kedua?

Hmm rasanya tengok sekali pon dah cukup. Hehe. Terima kasih Nuffnang muah!!

Rating : ★ 

p.s. wow aku tak dapat jemputan dari Nuffnang untuk menyaksikan Prisoner premiere screening :'(


5 comments:

  1. Aku nk tgk sebab nk tgk google punya hq jer vol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau google je HQ Google tu. sama je macam dalam movie :P

      Delete
  2. alah.. kita br je 1st time tengok iklan tadi.. dia dah siap tgk movie..

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt tgk wyg free..ala, kadi la can kt org laen pulak dpt jmputan dr nuffnang..hihi sy pulak tgk tggu the hunger games klua nov nnt..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm hunger game yang 1st pon kite tak tengok tau hmm tak nak la tengok :P

      Delete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...