17 December 2013

Watsons VIP Card + Touch & Go


Seronok shopping kat Watsons kan uolss. Macam-macam adaaa.. Masa tengah beratur kat kaunter bayaran cashier tu sibok duk promote Watsons VIP Card + Touch & Go ni. 



Bila sampai turn iols tak sempat cashier tu bukak mulut iols dah jawab I nak tukar kad lama ke kad Touch & Go. Bersemangat gitu. Bayar RM3 je. Macam-macam voucher ada. Siapa tak nak wei?? :P


Corak kad pon lebih meriah dari kad yang sebelum ni :D Ohye kawan iols kata sekarang ni nak tukar kad dikenakan bayaran RM6 :P


3 comments:

  1. Aku dulu masa dia promote beli 1 kad watson aku beli.pastu voucher tu dia bg banyak..aku pun suka..tapi barang wanita banyak..pastu dh expired.

    ReplyDelete
  2. kita tak yah tukar kot kat cni xde guna touch n go.. kikiki..

    ReplyDelete
  3. ingt nk tkar jgk nnt sbb nk kupon2 tu..tp penang pun xpkai touch n go sgt..yg sedia ada ni dh ada rebate utk tol jmbtn..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...