13 March 2014

Terserempak Dengan Yuyu Zulaikha


Labor Day dan The Second Coming premiere screening pun I dapat jemputan daripada Nuffnang. Hehe. Arigato Nuffnang!


Okok nak review sikit pasal The Second Coming erm bagi I seram la siap tutup tutup mata tapi cerita tak berapa nak best. Cerita tu mengarut sangat. Buifrin asyik menguap je. Kesian. Haha. I bagi 1/5 bintang :D


Labor Day pulak erm ok la tak bosan. Kate Winslet santek wooo. Dah tua tua pon tapi tetap santek. Body pon santek. Tak suka pelakon lelaki tu tak handsome. Hahaha. I bagi 2.5/5 :D

Ohhh masa nak masuk Hall 11 tu I terpandang sorang mamat ni. Eh macam kenal je? Handsome. Siapa ye? Siapa ye? Lepas tu terpandang perempuan kat tepi mamat tu. Astagaaaaa patut la macam kenal je. Rupa rupanya si comel Yuyu Zulaikha!! Haha.

Sebenarnya I tak sangka Yuyu sekecik tu. I rasa kekecilan badan Yuyu tu macam saiz I masa darjah empat. Betul la kata orang, perempuan berbadan kecik ni awet muda dan sentiasa nampak comel. Macam Yuyu tu la. Comel je. Rasa nak cakap hai Yuyu tahniah tak lama lagi nak jadi mama. Tapi segan ah. Hahaaha!


4 comments:

  1. wah jumpa blogger lain ye..tegur je la..hehehe

    ReplyDelete
  2. Ertinya kau sangat tinggi la ea vol..hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya.. dpt tgk 2 movie.. eh yuyu dh nk jd mommy? hehe

    kite dh tuka url blog tau.. weee

    ReplyDelete
  4. laa.. nape tak selfie2 dgn yuyu.. hehe..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...