24 December 2015

Melaka Craft Centre


Hola guys!


If uols nak beli ole-ole kat Melaka untuk family and friends haaa kat sini la tempatnya..

Craft Centre, Melaka!


Macam-macam ada.. 



Biasanya untuk ole-ole I lebih suka belikan makanan untuk family and friends. Macam-macam jenis kerepek jual kat sini. Murah pulak tu! I pun borong la kerepek banyak-banyak nyammmm!


Belacan bakar (4 bungkus RM10), belacan kepal (3 bungkus RM10) dan belacan nipis (3 bungkus RM5). Murah gilaa belacan kat Melaka ni :')


Ikan buntal yang dah di awet. Comel!!! Tapi tak beli pun haha.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...