27 December 2015

Nak Lelaki Kaya Je



Dalam dunia Tagged macam-macam lelaki aku jumpa. Paling ramai aku jumpa ialah lelaki yang terdesak nak cari golfren. Haha. Dulu aku layan Tagged sebab aku bosan. Biasa la masa tu aku takde buifren haha. Walaupun aku takde buifren aku takde la terdesak pun. Niat aku cuma nak berborak nak hilangkan bosan je. Tak percaya?

Percaya la kawan-kawan. Haha.

Hmmmm ada sorang officemate aku ni asyik-asyik update status kat FB tu cinta cintun, macam perempuan terdesak mencari buifren. Woih malu la sikit woihhh kau tu perempuan. Naik geram pulak aku eihh. Menyemak kat news feed aku. Rasa nak block terus minah jiwang karat tu tapi aku tak sampai hati le puloks.

Sorang lagi kawan aku ni nak buifren kaya rayaa je.  Betul CINTA TAK BOLEH BELI MAGGIE tapi agak-agak la weih nak LELAKI KAYA RAYA jerrr?? Habis tu lelaki yang tak kaya tu camne? Yang tak kaya raya pun mampu beli maggie kan? KFC pun boleh huhu. Ha kawan aku ni bukan nak kaya je tau tapi nak handsome persis model huhuhu

'Kau agak-agak dengan rupa aku yang tak berapa nak cun ni ada tak lelaki kaya raya nakkan aku?

'Harap-harap kau dapat buifren kaya raya dan handsome boleh gak aku menumpang kekayaan kau'


HEHEHEHHEHHE


6 comments:

  1. gua pun terdesak ni. mohon 10 number hp awek? wahaha

    ReplyDelete
  2. Pantang betul perempuan yang selalu update status dekat FB macam desperate nak ada BF je. Macam takde ego langsung.

    ReplyDelete
  3. wak tetiba teringat lirik lagu 'tiada kete ku bawak ko jalan-jalna' ... ekkhhe

    ReplyDelete
  4. Heheh..

    Dulu ada gak layan Tagged. Memang ramai yang desperate nak ada gf n bf kt situ. Yg blagak kaya pun ada. Gmbr bkn main g. Tp bla jmp, kita pulak yg tlg byr makan. Hadoi la.

    Ntah pape.

    ReplyDelete
  5. kekekekekek.....kekekeke...tang bals menumpang tu yg tak tahan tuh!

    ReplyDelete
  6. Tp na serious takot tgk laki n ppuan kt tag! Serious!! Dye mcm ermmm no word 2say! Na xde la tag tu tp tgk dari member,na siap suruh member na delete acc dye*kejam x? Hihi

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...