26 March 2016

Glory 78 Steamboat & Snack Corner, Cameron Highlands


Halo?

Malam pertama kat Cameron Highlands, boiren bawa iols makan steamboat kat Glory 78 Steamboat & Snack Corner. Full house kau.




Boifren nak makan steamboat untuk panaskan badan. Ada dua pilihan, tom yam or chicken soup. Dah tentu weols pilih tom yam. Hirup soup pedas biar badan panas. Sesuai sangat dengan cuaca sejuk kat Cameron Highlands ;) Iols kalau bab makan iols okay je tak banyak rungut yang penting perut penuh.


Hmm sampai je atas meja hmm rasa tak puas hati pula. Sayur sikit sangat. Murah gila kot sayur kat Cameron Highlands ni takkan ciput ni je sayur kau bagi oi -.-'


Yang ni okay sikit la fresh tak macam kat atas tu semua berasaskan tepung -.-'


Tom yam soup okay sedap. Sangat sedap.


Fresh strawberry juice RM7.50. Banyak strawberry sedappp!


Weols makan sini pun sebab orang kata sedap. Alang-alang dah takde pilihan sangat weols belasah je la hahaha. Harga per pax RM23 dengan minimum order 2pax. Tak berbaloi sangat kot?

Okay terima kasih kerana sudi membaca!

Ciao!


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...