22 November 2016

Gambar Perkahwinan Tan Boon Heong


Hello guys!

Dah hujung tahun ni ramai yang nak kahwin yayyy!! Tak lama lagi berlambak kad jemputan kahwin. Yang tak kahwin lagi tu relax okay? Jodoh tak sampai lagi tak apa kita sabar. Yang dah kahwin tu jangan nak berlagak dengan orang yang tak kahwin. Baru habis lafaz nikah dah sebok sebok tanya kawan kat tepi, kau bila lagi?? Haaa macam syaitonnnnn je hahaha.

Ok tu pendahuluan karangan hahaha.

Cantik betul wife Tan Boon Heong ni T.T Haaa kau tak kenal Tan Boon Heong?? Alaaa pemain badminton beregu Malaysia la wehhh!! Aku pun sikit lagi tak kenal hahaha. Yela biasa tengok dia pakai jersey tigerrrr jerrr kannnn!! Biasa selekeh je haha. Ni tiba-tiba pakai smart gila handsome pulak tetiba hahaha.

Gaun pengantin perempuan ya ampun cantik gila huaaaa!! Aku pun nak!!! Siapa la yang reka gaun pengantin yang cantik gilaaa ni?? Korangz yang nak kahwin tu boleh la jadikan gaun pengantin perempuan ni sebagai ilham cewahh!

 




























Tahniah Tan Boon Heong and wife!!! Semoga kita bahagia sehingga anak cucu!!


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...