20 November 2016

[Review] Nescafe White Coffee Pandan


Hello guys!

I bangun lambat hari ni haha.
Cepatnya masa berlalu hari ni dah Ahad :( Esok Isnin ahhh bosan la nak pergi kerja :(
Mari breakfast!! Eh eh dah tengahari la hahaha. 


Hari ni I nak try Nescafe White Coffee Pandan. I memang seorang pencinta kopi ♥ Setiap hari mesti nak pekena kopi ♥ Sekali sehari pun dah cukup baru la hidup I terasa lengkap haha.


Aroma pandan yang wangi dan lembut menambah rasa sedap ♥ I kalau tak minum kopi rasa macam tak ada mood je. Coffee lover kat luar sana pun rasa gitu ke? Ke I sorang je rasa macam ni hahaha.


Satu tin ni ada lapan sachet. Satu sachet 36g, 136kcal. Boleh la buat satu mug besar hihihi. Hirup perlahan-lahan, menikmati kopi rasa pandan sampai ketitisan yang terakhir huaaaa sedappp!!


Biasanya bila I buat kopi I suka letak susu dalam air kopi I. Rasa lemak-lemak sikit. Ikut citarasa you all la nak letak banyak mana hehehe. Tak letak pun takpe sebab itu memang cara I.

Kalau nak try boleh beli kat LAZADA. Murah jeee! Tambah-tambah lagi sekarang ni kempen Lazada Online Revolution fuhhh rasa nak beli semua barang haha.


Guna voucher code dibawah boleh dapat 20% discount! Jangan lepaskan peluang tau!


Oh ya tin ni you all boleh jadikan sebagai tabung. Ajar la anak-anak you all menabung dari kecil. Tiru macam Rosmah. Nanti bila dah besar boleh beli cincin diamond juta-juta hahahaha.

Ok bye!


0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...