13 November 2016

Japanese Cheese Tart - Tokyo Secret


Hello guys!

Akhirnya dapat juga aku merasa Japanese/Hanjyuku Cheese Tart dari Tokyo Secret ni. Masa memula beroperasi kat 1 Utama panjang sangat barisan. Terdetik juga nak try. Apa la yang sedap sangat tu kan? Tapi bila tengok barisan panjang sangat hilang mood haha.


Berbulan juga la aku tunggu sebab malas nak beratur panjang. Hubby pun dah balik-balik cakap nak cuba nak cuba setiap kali lalu Tokyo Secret haha. Ntah kenapa tiba-tiba kat Tokyo Secret tu takde orang beratur. Kosong je haha. Peluang keemasan ni!


Ada dua flavour je yang tinggal cheese tart dan chocolate cheese tart.. Green tea cheese tart dah habis T.T  Sebiji harganya RM7.90.



Hubby rembat dua cheese tart dan satu chocolate cheese tart.


Okay rasanya sedap!!! Cheese tart sedap! Chocolate cheese tart pun sedap!! Cheese tart ni aku suka makan masa panas-panas sebab cheese tu meleleh fuhhh sedap gilaa!! Bila dah sejuk rasa kureng sikit kot? Rasanya jadi macam makan cheese cake.




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...