13 February 2012

Dinner @ O'Coffee Club 1Mont Kiara.



Ah jatuh cinta dengan lampu comel ni!

Lampu ni boleh letak dalam bilik macam lampu ni tak?



Creme brulee Caramel Latte :)



Mega Club Sandwich.
Laptop ni tak jual kat O'Coffee Club ye :P


Mega Club Sandwich, 4 sliced of bread and 2 layers of smoke salmon and chicken ham respectively with egg, cheese and salad. The bread is a bit too hard tapi still YUMMY juga bah! Hehehehe. I feel so satisfied and honestly the food is nice but is quite pricey.




7 comments:

  1. cam besar jew sandwich tuh....hmmm maybe rietta xbleh habiskan sorg kowt....

    ReplyDelete
  2. yup sandwich tu mmg besar gile kena share ;)

    ReplyDelete
  3. kelasssssssssssssssss kau nyah !

    ReplyDelete
  4. Besarnya sandwich...budget mkn untuk seminggu ker tu...hahahaha

    ReplyDelete
  5. sodapnye sandwich..yummy!

    ReplyDelete
  6. macam mahal jeee.
    tak mampu nak gi situ dengan elaun rm600 je sebulan.
    hehe

    ReplyDelete
  7. sedap kot..tapi macam mahal gempak nih

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...