12 February 2012

Nabila Huda Bercinta Dengan Johan Asa'ari. Sepadan!



Boleh tahan juga Johan ni ek? Semua artis yang di kaitankan dengan dia semua hot-hot belaka. Fuhh hebat penangan si botak ni. Mula-mula Fasha. Ha memang mustahil la Fasha nak tinggalkan lombong emas Jejai. Huhuhu. Lepas tu Izreen ke nama artis tu? Artis yang suam-suam kuku sebab tu aku tak kenal haha! Sekarang Nabila Huda. Ha dorang ni memang sangat-sangat secocok hehehe.









Gambar di cedok dari Hmetro. Ni gambar lama. Maybe 2 minggu lepas sebab hari tu aku nampak dorang lepak kat Bangsar pakai baju ni auwww sooo sweetttt! Hehehehe. Harap-harap la bila dah couple dengan Johan Nabila berubah :)




6 comments:

  1. jeles nyeee la tengok couple2 buad photoshoot.
    ehh?

    ReplyDelete
  2. ahArtis Picisan jalanan

    ReplyDelete
  3. LIKE!!!!!Johan ashaari ramai fan...tp akk lebih suka beto kushairy..kenal?nanges2 ok tgk dia blakon dlm kasyaf imani hehehehe

    ReplyDelete
  4. botak encem..:D

    p/s :: york bagus??

    ReplyDelete
  5. tp still lg seksi..huhu..harap brubahla pasni kan..^^

    ReplyDelete
  6. Ye eh..? ni msti penangan pelangi kasih tu.. btol2 berkasih la eh. sepadan. secocok.. ^^

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...