25 August 2012

Puding Karamel Gula Hangus Yang Betul-Betul Hangus



Petang semalam buat puding karamel untuk buifrin. Buat dengan harapan puding karamel sedap macam yang I buat sebelum ni (Click SINI) Ada macam-macam versi resipi puding karamel di internet, I pun cuba la resipi lain. Berbeza dengan puding sebelum ni, puding petang semalam I letak sesudu tepung custard. Sedap tak sedap tak tahu la sebab masa puding karamel dah masak sikit pun I cuba tak rasa. Heh.


Air Ribena tu untuk buifrin sebenarnye. Buifrin kata nak cuba Ribena Blackcurrent and Blueberry I sebab Ribena kat rumah buifrin Ribena yang tak ada Blueberry. Tak sedap pun Ribena yang ada Blueberry ni. Tak percaya, gi la beli sebotol mesti menyesal seumur hidup. Haha.



Sebelum bagi puding karamel berserta Ribena kat buifrin sempat lagi I tangkap gambar. Biasa la blogger macam I ni selalu je tak tau nak post apa huhu. Nasib baik buifrin I tu jenis yang cool je (puji lebih nampak?). Tak bising-bising tunggu I kat bawah rumah. Tak macam I selalu je hilang sabar. Bhahaha!


1 comment:

  1. awak kenapa beraya sensorang? sian awak.

    mesti seronok buifrin awak dapat gilfrin mcm awak. rajin masak. ;)

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...