13 September 2012

Resident Evil : Retribution Review


Kawan aku kata.

Aku kata.

Review? Hehehe. Hmm baik tak payah tengok Resident Evil : Retribution. Movie ni sangat-sangat merepek. Sangat-sangat membosankan. Terasa macam nak sepak je director movie ni haha. Masa tengah layan tu, dalam hati rasa geram sangat sebab terasa macam terlalu lama nak habis haha. OMG nasib baik FREE (ehem ehem terima kasih Nuffnang). Boleh bayangkan tak camne perasaan saya?



2 comments:

  1. bosan eh..sebab tu tak suka tgk kat pawagam sebab takleh nak skip bila ade part yg bosan tu..huhu..baik tgk cite action lagi syok..tapi kalo dapat free tiket p jugak..kekeke

    ReplyDelete
  2. ko dah pernah main game dia? sebelum ko main game dia versi pertama tahun 1996 sampai sekarang, ko xyah cakap citer ni bosan.

    ko bukan fan residen evil so ko xkan rasa keseronokkan cerita ni.

    kalau nak rasa cerita real, baik tengok drama je ler..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...