21 November 2012

Blog Daphne Iking



Dari tahun lepas baca blog Daphne Iking. Baru hari ni nak follow hiks. Blog orang kampung ma misti folo punyerr :P Blog yang lain tu Jane Lau, Ashley Lau, Hanis Zalikha and Fatin Liyana ;)


Ha lagi satu, kalau korang letak blog aku kat blog list korang, sila sila sila beritahu aku hokey? Macam mereka mereka mereka kat bawah ni hihi


Terima kasih daun keladi ;)

6 comments:

  1. welcome buah bendi,
    ada masa jenguk2 kami...

    hihihihi...

    ReplyDelete
  2. Akk tak update lagi bloglist. Don't worry..nnt akk letak link kamu ☺☺

    ReplyDelete
  3. akak ada dlm bloglist miss volvo..nanti akak letak blog miss volvo dlm bloglist akak ye..tq

    ReplyDelete
  4. lorrr.... da lama letak 'miss volvo' kat blog list blog akak hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...