30 November 2012

Kesian Nora Danish Bengang Kat Abby



“Apa yang lebih penting bagi saya dan suami sama ada lelaki mahupun perempuan, mudah-mudahan bayi ini sempurna dan selamat dilahirkan. Persiapan seperti barangan keperluan bayi juga belum kami lakukan kerana saya percaya pada pesan orang tua-tua, selepas kandungan cecah tujuh bulan barulah baik untuk membuat persediaan". - Fasha Sendat
Teringat masa Nora Danish diceraikan oleh Jejai. Masa tu Nora Danish tengah mengandung :'( Masa mengandung tu la sang isteri sangat-sangat memerlukan suami kan? :'( Jejai lelaki tak guna. Cinta Jejai hanya untuk Fasha, bertuah ke Fasha?
Nak cakap pasal mak cik Abby pulak HEHE. Cara Abby berdakwah tu menyakitkan hati ramai orang kot? Aku takde la sakit hati tapi terasa bengang je ha ha ha. Aku tahu la kau sokong Pas tapi tak payah la nak kutuk-kutuk BN (Barisan Nasional ye bukan Beautiful Nara hihi). Marah Big Mama kite tauu~ Irma Hasmie yang dah berubah tu takde la bermulut longkang macam kau. Wahai mak cik Abby contohi la Wardina :)
Sekian. Jom sambung buat kerja ^^

16 comments:

  1. wina tak ikut sangat Abby tp ade jugaklah terbaca komen² dia n mcm mane org marah dengan dia

    minat dgn Fasha masa drama Natasha dulu tp skrg x minat dah

    tak minat Nora dulu tp sejak tgk Aku Terima Nikahnye terus minat ehehehee

    ReplyDelete
  2. ye lah.. bodoh punya jejai. sialann....

    ReplyDelete
  3. hahaha..marah nmpk dear! tp mmg kesian kt nora danish..huhu..tah nape jejai kawen ngn nora dlu pn agaknyya..eceh..mmg da mcm beautiful nara ni..hehe

    ReplyDelete
  4. haha.. tajuk kontroversi ok. ingatkan nora danish yg bengang dgn abby. hikhik..

    eh adam levine bf kita jgk tau. ;)

    ReplyDelete
  5. Yalah..nk berdakwah x perlu nk tunjuk atau canang kat orang.. apa lagi nk mengata ..Siapalah kita untuk menilai orang.. Allah je yg mampu menilai umatnya.. :D

    ReplyDelete
  6. Abby ckp apa kat ND sampai ND bengang ni. Cer citer sket sis.

    ReplyDelete
  7. wak tumpang singgah ziarah salam jumat yee.. ehHHEe

    ReplyDelete
  8. hoih..tajuk bersambung konpius ahkak..ingatkan nora danish yg bengang ngan abby,rupanya shalee yg bengang ngan abby..ahahahaha..dah salah tafsir le pulak..
    tapi mmg btl sian nora danish kena tinggal masa tgh mengandung..
    abby lak..ntah apa2 kalu nak menegur tu bole,tp guna la bahasa yg berhemah sikit kan3?

    ReplyDelete
  9. hoho..sempat skali bergossip..

    tu lah dunia artis..
    :)

    ReplyDelete
  10. Shalee Na sokong 101%
    kenapa abby tu over sgt..mcm dye xsedar dye pun pernah berbogel (kata abby perempuan xpakai tudung means berbogel) baru laa berubah tbe2 nak nk jatuh kan hukum kat smua org..cer egt balik time dye mengedik sakan dgn zul tu.. xde plak rasa malu.. EH tbe2 Na plak over reaction hihi ;)

    ReplyDelete
  11. tula bila dh ulture shock.
    kot?
    ngeee

    ReplyDelete
  12. sabo, sabo..kengkadang setengah org mmg agresif sket..huuu..

    ReplyDelete
  13. emm tak tahu le nak kata apa ye..mereka2 je taw kisah sebaliknye...

    ReplyDelete
  14. nora danis punya comel dia cari gak fasha.huhu

    ReplyDelete
  15. too la kan , sejak dye nerubah nie , macam kan hape ntah , frust agaknye laki tinggalkan ,

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...