21 December 2012

Makan @ Kushi Q


Ni cerita makan hari selasa lepas hehe. Lepas buifrin dan gilfrin pergi ambil tiket Jack Reacher premiere screening kat kaunter Nuffnang kitorang terus pecut ke lower ground cari makanan :P












Macam biasa buifrin yang akan pilih tempat makan sebab gilfrin ni jenis tak kisah semua pun gilfrin boleh makan tanpa potpetpotpet (mengomplen). Buifrin pun pilih la Kushi Q. Gilfrin tengok menu banyak sangat pilihan sampai tak tahu nak makan apa -.-' Buifrin terus cadangkan beli je yang set tak payah pening kepala hehe.

Gilfrin pilih set Fish Katsudon iaitu breaded fish with sauce and egg yang dihidang bersama nasi, seaweed soup, salad, fresh fruit (watermelon je) dan green tea yey! Buifrin pulak pilih set hmmm hmmm tak hengat la set apa tapi bukan nasi la. Buifrin pulak makan zaru soba yang dihidang bersama hot spring eggs (telor setengah masak), satay daging, satay udang, satay ikan dan satay ayam :P Kali terakhir gilfrin makan soba kat Sushi Tei (ahh lupa nak cuba soba buifrin hehe)

Heii semalam fikir tak nak menyibukkan diri dengan blog tapi rasanya macam susah nak berenggang dengan blog ni lagi-lagi office tepi rumah ni ada WIFI haha.

10 comments:

  1. encik tunang kami xmkn seafood..uhuhu..ssh skit nk bw p mkn plik2 pd dia..i ok je..

    ReplyDelete
  2. sedapnya makan. tak ajak pun. T.T hihi..

    ReplyDelete
  3. sedapnya tengok semua makanan tu.. lapar2

    ReplyDelete
  4. Bestnya kalau setiap kali makan berteman. hikhik

    ReplyDelete
  5. yummyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D

    ReplyDelete
  6. sdap2 blaka. lamanya nak abis bpantang ni.

    nom...nom...nom...

    ReplyDelete
  7. singgah terjah :)
    sdapnye..mkn dkt mna ni?

    ReplyDelete
  8. Nampak macam sedap je.. Sedap ke?

    ReplyDelete
  9. Arghhh...lapar. Sedap tak?

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...