16 January 2013

Makan @ Food Republic

Halo?


Sebelum tengok wayang kat TGV One Utama, buifrin dengan gilfrin nak melantak nasi ayam dulu :)


Buifrin dan gilfrin lebih suka makan steamed chicken rice berbanding roasted chicken rice :D Tapi semalam steamed chicken rice tinggal satu je T.T So terpaksa share dengan buifrin T.T


Nasi ayam kat sini sedap tau uolsss. Datang 1Utama wajib try nasi ayam kat Food Republic ni awww macam iklan pulak hahahahahaha!


7 comments:

  1. Lapar. Tak lunch pon nih.

    ReplyDelete
  2. perghhh...sedap giler dear. hihihi...neway thanks follow balik belog saya. salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  3. Alahai. Kenapa la tertengok blog ni waktu2 gini. Tak pasal2 terliur. Gulp! Teringat Chicken Rice Shop! :D

    ReplyDelete
  4. nasi ayam favorite my kids..harus try kat sini!

    ReplyDelete
  5. Dezee xleh mkn dlm tergesa2..biar la perut berbunyi asal wayang xlewat masuk.dapat tengok upcoming movie for this year..heihei

    ReplyDelete
  6. Terus lapar... adoi...

    ReplyDelete
  7. menggoda jiwa raga akak nih..tengok nasi ayam tu

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...