23 May 2013

Blog Afiq Muiz



Google gambar tetibe tersesat kat blog Afiq Muiz. Tak sangka Afiq pun ada blog :P Satu Malaysia dah tahu pasal si Afiq ni kan. Ish ish malu wei malu. Hoi Afiq hoi Eina korang tak malu ke?

Kurang ajar yang teramat.

Sebenarnya aku tak pernah tengok si Afiq dan Eina ni berlakon dalam mana-mana drama. So aku tak tahu la dia orang ni berbakat ke tak huhu. Hari tu pernah terbaca kat Kosmo online, sebelum ni Afiq penjual burger. Fuhh mesti sedap kan? Aku suka gak makan burger tepi jalan ni :)

Hmmmm

Dalam blog kau siap cakap kau sayang gila kat mak kau dan adik beradik kau. Tapi apecer ni Afiq? Mak kau asyik minta duit je? Woi tu memang tanggungjawab kau sebagai anak la ngok! Kau bagi mak kau RM5000 sebulan pun belum tentu kau dapat balas pengorbanan mak kau. Mak kau dah beranakan kau, jaga kau dari fetus ke embrio ke baby, bagi kau pergi sekolah bagi kau makan minum. Macam ni ke balasan kau kat mak kau??

Rasa nak lempang je kau ni.

Selagi Afiq dan Eina tak minta maaf kat mak Afiq, aku tak akan tengok drama lakonan si Afiq dan Eina ni.

Yep aku serious.

p.s : tolong doakan buifrin saya cepat sembuh ye T.T


13 comments:

  1. tau xpa..rsa mcm publisiti murahan je dorg ni..ish2..moga cpt smbuh utk buifrin kamu..

    ReplyDelete
  2. erk. apa kaitan dengan iena ye.. huhu hana ni lambat sikit kalau bab2 macam ni. hehe

    ReplyDelete
  3. eeeih, smlm pon kakak kite tgk kt utube.. macam2 la dorg nie.. mak si eina siap bekap xthn tu.. katenye si afiq nie, klw die tak bagi duit mak die pukul.. alahai pondan ke hape..menyampah -..-

    ReplyDelete
  4. darah muda memang macam ni la..kan..

    ReplyDelete
  5. salam miss volvo..
    huhu.. dunia akhir zaman begini lah..
    kita sama2 doakan semoga keadaan kembali jernih..

    ReplyDelete
  6. betol2 aku sakit hati tengok statement dia dekat melodi ngan galaxy phuii bodo nye budak,,
    betina tu pon sama naik gedikk mencinye arghh

    ReplyDelete
  7. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi ke teratak picisan saya pulak. maceh..

    ReplyDelete
  8. thu juga pasl isu ni..better ina tak perlu msuk cmpur dlm hal ni. biar afiq and mak dia setle sindri.

    ReplyDelete
  9. no comment...

    tapi nak singgah tgk volvo...

    ReplyDelete
  10. tak kenal pun si afiq tu..huhu..bfren sakit ke? hope that cepat baik ya.. =)

    ReplyDelete
  11. td baru tgk parody press conference afiq muiz.. haha.. kelakar..

    ReplyDelete
  12. walau seteruk mana pun mak dia,mak tetap mak..syurga bawah tapak kaki mak kan,sbg anak kita yg patut mengalah minta maaf dgn mak

    buifrin skt ke?moga buifrin cpt sembuh, ke dah sembuh dah ni..hehehe lambat terjah sini

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...