25 May 2013

Makan @ Oiso Korean Traditional Cuisine & Cafe

Ohai korangz selamat bercuti sakan dan selamat menyambut hari Wesak bagi korangz yang beragama Buddha ^^ Seronok gila wei dapat coti tiga hari. Syorga syorga.
 
Haa hari tu buifrin dengan gilfrin makan kat restoran Korea yang terletak di Bangsar South, jom layan gambar sedap ni :P

Homemade Korean Rice Nectar RM4.90 ^^
Honey Jujube Tea RM5.90 ^^

Rice nectar tu rasa macam tapai sikit uhhh sedapp tapi honey jujube tea buifrin 4 kali ganda lebih sedap hehe :P

5 side dishes yang nampak comel dan nampak sedap. Sebenarnya memang sedap pon hehe. Ikan bilis tu yang paling yummehh ^^


Bulgogi Steamboat RM29.90 untuk buifrin ^^


Beef Bulgogi RM19.90 untuk gilfrin ^^

Kimchi Pancake RM10.90 ^^

Gilfrin dan buifrin suka makan kimchi tapi bila dibuat pancake puihh tak sedap -.-' Lempeng kelapa orang melayu tu lagi sedap :B


Ohhye Oiso means Welcome in Korean dialect ;)


8 comments:

  1. pancake kimchi tu mcm telur dadar la...

    emmm ~!

    ReplyDelete
  2. wow! mcm boleh mkn satu family je..nmpk bnyk..hehe..best2.. =)

    ReplyDelete
  3. Yummy.....rietta xmnat kimchi....tpi teringin nk rasa ramen....

    ReplyDelete
  4. sini mmg best... harga pun berpatutan... hehe

    ReplyDelete
  5. Vol...jg mkn dia k.nnt sakit lg.hehe.

    ReplyDelete
  6. tringin nk try mknn korea..tp kang sy sorg je yg mkn..

    ReplyDelete
  7. pancake kimchi? xdapat imagine.. tp beef bulgogi nampak sedap. terliur sudahh..

    ReplyDelete
  8. oih..kalu lempeng kelapa mmg sedap lah..yummy2

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...