4 September 2013

Makan @ Yokozuna Casual Japanese Dining


Selain tengok wayang ini la kerja sampingan aku. Makan makan makan makan hehehe :P


Sashimi


Cobia Cheese Fuku Yaki Zen
Ikan ni tersangat la sedapp!! Lembut dan lemak-lemak manis ;)
Uols patut cuba tau ;)


Mushroom Beef Zen
Buifrin punye hmmm ok ok la. Aku punya ikan lagi sedap haha :P


Kalau tak silap aku harga setiap set tu RM20++


10 comments:

  1. sedapnya...tambah-tambah ikan sedap tu...nanti akak nak gi cari jugak..tak tau la ada kat penang or x :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada kot? cuba la cari heeee :D

      Delete
  2. Bukan main susah lagi nak sebut. Haha.. Yang ikan tu memang nampak sedap pun ok... Tambah pulak ada cheese..

    ReplyDelete
    Replies
    1. japanese food lagi senang nak sebut daripada korean food :B

      Delete
  3. Hehe..nnt boleh panggil miss gomok.ahahahaha.

    ReplyDelete
  4. ok jugak tu.. hehe.. tapi kita suka tengok sbb semuanya makanan yg kita tak pernah makan.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak pernah makan, cuba la :)

      Delete
  5. sedapnya! sy mmg tringin nk mkn set2 mknn jepun tp xda geng :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajar la c teddy awak tu makan japanese food HEHE

      Delete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...