12 December 2013

Big Bad Wolf 2013!!



Ulat Buku Itu Suami Aku @ tv3 hehehe :P

Hasil tangkapan kat Big Bad Wolf @ MIECC :) Buku tahun lepas pon aku tak habis baca lagi wei.

Aku
  1. Daughter Of Darkness
  2. All She Wants
  3. Summer & The City
  4. Dork Diaries
  5. Law Of Connection

Husband
  1. Pig Island
  2. The Book Of General Ignorance
  3. Cujo
  4. Gravity
  5. The Second Book Of General Ignorance
  6. Tokyo Vice
  7. Pygmy
  8. Alternate Histories
  9. Cell
  10. Lord Of The Rings
  11. The Art Of The Samurai
  12. Wonders In The Sky
  13. Dead Or Alive
  14. Againts All Enemies
  15. The Greatest Show On Earth
Dock Diaries tu untuk anak sedara aku hehehe. Hujung minggu ni husband kata nak pergi lagi. Hmmm betul-betul ulat buku kan? Takpe hobi membaca tu hobi yang bagus.

Korang tak nak serbu Big Bad Wolf ke?? Semua murah gila-gila. Beli la untuk anak-anak korang. Beli novel cinta cintun untuk girlfriend ok gak. Makin sayang girlfriend tu nanti :P


5 comments:

  1. Tak terjah lagi ni sis.

    ReplyDelete
  2. hi miss volvo...dah kawen ke?? alamak akak taktau... lama tak baca citer

    ReplyDelete
  3. dah kawen... alamak!!!

    gile laki kau beli smpai 15 buku...

    laki aku punye berjimat... sampai ade satu je aku rasa untuk die.

    eh, dork tu pun anak encik afzal tu sebat la...

    best ke?

    ReplyDelete
  4. kita jeles tau tak?? wuuuuuuuu..

    ReplyDelete
  5. Alu xsuka novel dan segala jenis buku..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...