4 February 2014

Simpan Berapa Sen Dalam Sijil Simpanan Premium (SSP) BSN?


Naik menyampah gak aku setiap hujung bulan buka website Bank Simpanan Nasional tapi tak menang apa-apa hadiah bahaha!

Seperti yang korang sedia maklum (yang tak maklum lagi tu sila baca SINI hehehe) aku pernah menang cabutan SSP Bank Simpanan Nasional tahun lepas. Banyak sungguh kenangan indah 2013. Harap 2014 ni lebih indah hihihu. Sejak dari hari kemenangan aku tu aku tak pernah lagi menang hape hape. Mercedes Benz menang dalam mimpi aje la hahaha! Sedih kan? :/

Soalan daripada pembaca blog buruk aku. Heh.


Setiap hujung bulan aku berangan.

Kalau aku menang kereta Mercedes Benz or BMW hmm aku nak jual kereta tu. Lepas tu aku nak..

Bila tak menang ha mula la hati memaki BSN main tipu la, BSN tak telus la, pilih bulu la, tak tu la tak ni la HAHAHAHA!! Rasa malas nak tambah SSP. Harap harap harap staff BSN terbaca la blog aku ni. Kot kot dia orang simpati dengan luahan hati aku lepas tu bagi aku menang bulan depan HEHEHEHHEHEHEHE :D

p.s. lama gila tak update blog huahuahuaa


5 comments:

  1. Lame tak terjah sini....
    hiii.

    ReplyDelete
  2. Kalau kau nak beli pun kau mampu kan vol..heihei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mampu dah lama aku beli :/

      Delete
  3. skang duit tu dah jadi mcm keperluan wajib kan.

    ReplyDelete
  4. Banyak jugak simpanan tu. Kalau simpan 1k ada chance tak? Haha

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...