22 December 2013

Hobi Baru Selepas Bergelar Isteri

4 kali seminggu..

Kawan-kawan kata aku rajin pergi gym. Haaa gym la sangat haha! aku mana ada duit nak bayar gym tiap-tiap bulan :P Treadmill ni husband yang punya. Kebetulan husband letak dalam bilik so senang la nak guna bila-bila masa hikhik.

Yang kelakarnya aku lari atas treadmill kaki ayam hahahahaha! Husband tak benarkan kasut yang dah pakai kat luar guna dalam bilik T.T

Lari macam nak mampos 30 minutes cuma 163 calories & 51g FATTTT!!!

Kalau tak silap aku gambar kat atas ni gambar hari khamis lepas. Balik dari office terus excercise kauuu. Semangat gitu. Hehe. Nak sangat bakar 200 kalori tapi fuhh letih gila wei. Rasa nak tercabut kaki.

36 minutes, 200 calories & 62.5 FATTTT!!

Gambar atas ni pulak semalam punya. Paling tinggi setakat ni. Bila dah bakar 200 kalori, teringin nak bakar 300 kalori pulak heee :D Takpe takpe buat pelan-pelan nanti lelama mesti capai 300 kalori jugek :P Petang tadi bakar 100 kalori je sebab dah ponat. Hehehehehhehe :P

Dulu sebelum kahwin, aku dengan husband joging kat Taman Tasik Perdana. Kalau dah bosan joging kat sana husband bawak pergi jog kat Taman Rimba TTDI. Kat TTDI best sebab banyak monyet yang comel-comel :)


8 comments:

  1. Wow best la buka mata terus jumpa treadmill :)
    p/s xmau tukar Miss jd Mrs Volvo? Haha

    ReplyDelete
  2. bagusnya awak selalu exercise.. kita selalu berthreadmill kat shopping mall je.. hehe..

    ReplyDelete
  3. bestnya! sy dh mok la..huhu..kna suggest husband beli ni..

    ReplyDelete
  4. rajin tu bersenam..akak ni malas, turun naik tangga ngan kejar anak2 je

    ReplyDelete
  5. dah kawen la kena jaga badan.. hehe

    ReplyDelete
  6. Good luck. Haha. Pelan2 kayuh.

    ReplyDelete
  7. Heihei.jgn jadi gajah putih dah la ea.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...