28 February 2014

Valentine's Day

Hola hola hola!!

Happy Valentine's Day uols!


14 February tu birthday mama (mil) iols. Weols husband and wife ni manede nak celebrate Valentine’s Day tuh. Tak pernah pernah ponnn.

Dari bulan January hari tu iols dok fikir nak hadiahkan apa kat mama. Iols ni kalau bab bab nak bagi hadiah kat orang memang hampeh. Haha! Tak reti la nak bagi apa. Tak pandai nak pilih. Setiap kali nak pilih hadiah.. dia suka ke hadiah yang aku beli ni? Sesuai ke? Cantek ke? Kalau iols pakai memang la cantik tapi kalau dia pakai ngam ke? Dia suka ke warna macam ni.. Arghhhh susah wooo. Last last iols tak beli padahal dah berjam berdiri depan handbag tu. Haha.

Kawan iols kata shopping kat Bandung murah. Handbag yang berjenama murah. Ok ok aku beli kat Bandung je la. Haha. Last last beli kat KL jugekkk haha. Nanti la iols cerita kenapa iols tak beli kat Bandung :D







Iols beli Guess murah ni je la untuk mama. Iols nak beli handbag Guess tapi husband kata tak lawa. Ish. Sebelum sebelum tu iols nak beli DKNY atau CK kat Reebonz tapi penghantaran dalam masa 5 hari. Tu yang malas tu. Dah la weols sampai KL 16 February lepas tu kena tunggu 5 hari lagi. Birthday mama pon dah jauhhh :/

Hmmm tak tahu la mama suka ke tak. Iols bagi hadiah terus pecut masuk bilik. Haha.


5 comments:

  1. apa yg penting ingatan kita pada dia kan,mmg kalu nk bg apa2 pd mil,risau je takut dorg tak berkenan,tp akak bg jugak la..asalkan cantik dimata akak..hehehe

    ReplyDelete
  2. konfem la suka menantu kesayangan bagi.. hihi..

    ReplyDelete
  3. He.klu hati tergerak nak kasi..kasi je k.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...