26 March 2015

Cuti Bandung : Supir

Halo?


Okay uols sebelum uols datang ke Bandung. Benda pertama uols kena buat ialah misi mencari SUPIR. Mudah je uols.. uols mintak jela nombor telefon supir dari saudara mara ex boifren ex golfren uols yang dah pernah pergi Bandung tu.

Or

Cara paling diva uols post terus kat Facebook tapi uols kena bersedia la dapat sumpah seranah dari dalam lubuk hati kawan kawan uols. Haaa mula la kawan kawan uols kata uols berlagak saja nak menunjuk uols nak pergi bercuti kat Bandung hahahaha.

Penting tau uols cari supir seawal yang mungkin. Nanti dah sampai Bandung takde la uols terkontang kanting kannnnn!! Sekurang kurangnya uols boleh la minta diskaun. Bukan apa uols.. supir kat Bandung tu lebih kurang je macam Malaysia. Kaki kencing juga hehehe. Dah tau weols ni pelancong haaa mula la nak minta bayaran tinggi. Macam la weols ni orang kaya kaya dari Dubai haha.

Uols faham takkkkkkkk?? Jangan jadi tipah tertipu ye uolss.

Biasanya uols bayaran untuk supir takde la mahal sangat diantara IDR300,000 - IDR500,000 (RM80 - RM150). Supir tu akan bawa uols ke tempat tempat yang menarik seperti Kawah Putih, ladang teh, ladang strawberry, Tangkuban Perahu, Cibaluyut, Toko 3, Pasar Baru dan lain lain tempat selama 12 jam. Kalau uols nak 10 jam je pon boleh lagi pak supir suka huahuahua.


3 comments:

  1. Aku ada plan nk g ausie.tp bru kerja lg..bru kahwin byk pakai duit.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe pelan2 satu hari nanti mesti kau dapat pergi sana. aku nak pergi Turkey tapi takde duit T.T

      Delete
  2. Salam. Hee saya dah lama tak ke bandung ;p

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...