3 July 2015

Baju Kurung Hari Raya Pilihan Hatiku

Halo?

Hari raya dah dekat!!! Uols dah beli baju raya ke? Iols tak shopping raya lagi huaaaaaaa!! Tahun ni iols tak nak la tempah baju raya. Iols nak beli terus kat Zalora hehe.


Salah satu sebab iols suka online shopping kat Zalora ialah kita boleh kembalikan barang yang kita beli dalam tempoh 30 hari wohooooo!! Iols pernah terbeli dress and then bila dress tu sampai kat tangan iols baju tu agak besar and dress tu buat iols nampak gemuk hehe. Iols tak nak la nampak gemuk kan. So iols kembalikan dress tu and wang iols dimasukkan ke dalam akaun Zalora iols wohooooo!! :)

JLuxe Judika Baju Kurung

JLuxe Jozua Baju Kurung

JLuxe Jadeera Baju Kurung

Iols berkenan sangat dengan 3 baju kurung diatas. Ketiga-tiga baju kurung tersebut adalah rekaan Jovian Mandagie. Banyak lagi koleksi JLuxe by Jovian Mandagie and uols boleh intai kat SINI. Uols rasa-rasa mana satu yang meletops? -.-"

Oh ye hehe. Kalau uols nak online shopping kat Zalora uols boleh guna voucher code iols kat bawah tu :) uols boleh dapat diskaun ;) Sebelum buat bayaran jangan lupa masukkan voucher code ni ye :)

ZBAPQA5T


Selamat bershopping!


2 comments:

  1. Perempuan patut beli lebih sebab baju raya boleh guna bila-bila masa.

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri maaf zahir batin ;p

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...