3 July 2015

Berjimat Dengan MILKADEAL CASHBACK!!

Musim perayaan ni makin banyak la duit yang weols nak guna. Nak beli baju raya, kasut raya, handbag raya, kuih raya, langsir raya, perabot raya hahahaha. Nafsu shopping tu membuak-buak kauuu. Kalau boleh satu shopping mall tu kita nak rembat hahaha.

Uols pernah tak denngar tentang MILKADEAL CASHBACK? Dengan MilkADeal Cashback ni uols boleh dapat balik wang tunai uols apabila uols online shopping melalui MilkADeal. Bukan itu sahaja sebaik sahaja uols mendaftar uols akan terima ganjaran sebanyak RM2 huhu.

MilkADeal Cashback is about giving back to the consumers. So setiap kali uols melawat website yang tersenarai dalam MilkADeal dan membuat pembelian uols akan dapat wang tunai uols kembali!!

Antara website yang tersenarai didalam MilkADeal CASHBACK. Banyak lagi website lain uols boleh click kat SINI :)

Biasanya iols online shopping kat Groupon, Zalora and Qoo10. Bila iols nak pergi holiday pulak iols biasanya akan book hotel kat Agoda. Rasa rugi sebab iols lambat sikit tahu tentang MilkADeal CASHBACK ni. Rugi sangat hmmmppp :(


Okay uols ni account MilkADeal CASHBACK iols. Setiap ringgit yang uols belanja uols akan dapat wang tunai uols mengikut peratus yang telah ditetapkan. Untung sangat!!


Bagi uols yang tak faham apa yang iols terangkan ni. Kot-kot bahasa iols macam putar alam sikit uols boleh click SINI for more info okay?

Selamat bershopping sambil berjimat! 

Hehe :P


2 comments:

  1. Anonymous7:44 pm

    Ada sesiapa pernah cuba ke? Baru tahu psl ni jgk tp tak pernah guna lg :-)

    ReplyDelete
  2. sy dah cuba :) KAT atas tu akaun milkadeal sy. nak kumpul banyak sikit baru nak cashout hee

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...