18 November 2015

MILKADEAL CASH BACK - Cashout

Hola peeps!

Uols pernah tak dengar tentang MILKADEAL CASHBAK??? Haaaaaaaa!! Tak pernah?? OMG uols semua ni tinggal kat gua ke hapeee?? Hahahaha. Okay okay jangan marah iols gurau je :P If uols tak pernah dengar MILKADEAL CASHBACK tu uols boleh baca kat SINI. Buat penat iols je uols ni tak baca blog iols sebelum ni herghhhhhhhh!! Hahaha.

Dah baca ke blogpost sebelum ni? Dah baca ha okay boleh continue kat sini hahaha. 


Hari tu iols 'ter'keluarkan duit dari akaun MILKADEAL CASHBACK iols. Sebenarnya iols nak biar je sampai account iols cecah RM1000 tapi ntah macam mana ntah iols tertekan button Request Cash Out hahaha.

Beberapa hari lepas tu duit RM40.90 tu pon terus masuk dalam bank account iols hihi.


Dalam account iols ada RM87.19 pending amount. Pending amount yang tak approve lagi. Confirmed amount pula RM3.18. RM3.18 ni tak boleh nak transfer ke bank account iols sebab minimum amount is RM10 kah kah kah.


Iols biasa topup Umobile kat Qoo10 sebab iols boleh dapat 10% cash back. Pengguna Hotlink, Celcom and Digi pun dapat 10% cash back. Siapa tak nak untung hoii? Ada GST pun iols masih untung hahaha.



Online shopping kat Zalora and Groupon pun ada cash back tauuuu. Banyak lagi website uols boleh jenguk kat SINI. Iols suka book hotel melalui Agoda. Iols dapat RM25 cash back!!

Uols tunggu apa lagi? Mari la ramai-ramai menjana keuntungan bersama-sama di MILKADEAL CASHBACK di SINI!!!

0 comments:

Post a Comment

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...