23 April 2016

Big Red Strawberry Farm Cameron Highlands



Hola!

Dah penat pusing Taman Agroteknologi MARDI aku dan hubby pun balik ke hotel. Tidur sepuas hati. Bila panas matahari dah kurang sikit weols pun pergi ke Big Red Strawberry Farm. Tak perlu bayar. Masuk FREE.







Big Red Strawberry Cafetaria. Ramai gila. Takde mood nak makan sini sebab line panjang sangat woi T.T


Tempat ni luas sangat. Cantik tapi aku tak berapa minat kot. Datang sini tengok-tengok je sebab takde benda yang nak dibeli.



1 comment:

  1. Cameron highland ni yang best sebab sejuk jela kot. kalau dah tak sejuk tak best dah. jalan pun jammed menggila time cuti. tak sanggup rasanya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...