23 February 2013

Makan @ Yokozuna Casual Japanese Dining


Ini first time buifrin dan gilfrin makan kat sini :) Nama restoran Jepun ni ialah Yokozuna Casual Japanese Dining :) Seronok hidup kat Malaysia kan? Kaya dengan bermacam-macam makanan :) Tak perlu pergi ke Jepun untuk melantak Japanese food hehe. 



Cantikkan restoran ni? :) Selesa lagi bersih berseri-seri :) Pelayan-pelayan restoran ni pun murah dengan senyuman :) 



[Atas] Tempura Fish Zen. le gilfrin punye ;)
[Bawah] Teppanyaki Seafood Zen. le buifrin punye awww



Terdapat lebih dari 30 pilihannnn wowowwoahh. Setiap hidangan ni termasuk sekali dengan minuman :) Cuba teka minuman apa? :P Teka la teka la lalala :P


Bagi aku makanan kat sini sedap! Hmm tapi mesti ada di antara uols yang tak makan Japanese food kan? Makanan yang berminyak seinci tu juga yang uols cintai. Amboi cakap orang macam kau tak makan makanan yang berminyak  kan hehehe.

Restoran ni terletak kat Fraser Place Jalan Perak KL :)


11 comments:

  1. minuman ape? teh? hihihi.. tak biasa mknn jepun.

    ReplyDelete
  2. Ekhem!..dating yer..x pernah lg masuk restoren jepun ni..tp nampak makanan dia agak menarik jugak.

    ReplyDelete
  3. wow...pagi pagi dah nengok gambar makanan...ni yang buat lapaq ni...=D

    ReplyDelete
  4. tergoda perutku ini,hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnye udang tu..sy xpenah lg p sana, setakat sushi king aje..hihihi

    ReplyDelete
  6. minyak2 la sedap..baru gemok..heheh

    ReplyDelete
  7. sejuk mata memandang tempat ni.

    ReplyDelete
  8. yang bf punya menu tu Dezee kena avoid.allergy.

    ReplyDelete
  9. waaah.. kena bg cadangan suruh makan bersila macam org jepun.hehe

    ReplyDelete
  10. sya la manusia yang tak makn makanan jepun tu haha sya bab makanan ni memilih sikit

    ReplyDelete
  11. suka mknn jepun tp siTeddy tu xmkn seafood..huhu..

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...