22 February 2013

Puding karamel Indah Rupa Dari Khabar



Entah ni yang ke berapa kali dah aku buat puding karamel hihi. Biasa orang lain buat leper and besar tapi aku buat versi montel macam ni. Nampak sedap tak? Pucat je kan? Sedih mak noks. Sebenarnya mak terlupa nak letak esen vanila huhu. Tanpa esen vanilla rasa puding ni jadi pelik sedikit. Tapi licin gak hehehe. Resipinya ada di SINI ya ;)

Selamat mencuba!

11 comments:

  1. sdapnya! bak mai skit :P

    p/s: smala kt..pening2..last bca ppuan tu dh mengaku kt dia isteri org..

    ReplyDelete
  2. cuba lagi ye. hehe.. rupa dah nampak la. ok what. kalo sy buat konfem tak jadi terus. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. my fav puding karamel nie!

    dulu selalu request my SIL buatkan..ai x reti ehehehe

    eh, comel jek ai tgk puding montel u tu :)

    ReplyDelete
  4. Amboii rajin sungguh buat puding karamel ek..akk pernah buat sekali je awal thn hari tu..budak2 ngan bapk budak tak suka mkn,pasal mereka kata rasa telur kuat sgt..he3..pas ni kalo nk buat,akk kne kurangkan telur tu kot.

    ReplyDelete
  5. comel la...pandai buat ye.

    ReplyDelete
  6. alrite la tu...

    terliur jugak aku tgk gambar tu...

    ReplyDelete
  7. nampak menyelerakan!
    hehe

    ReplyDelete
  8. bak bg aku rse...hehe..
    cntik konye header beb

    ReplyDelete
  9. Wehhh sedap je nampak, pos ah wey. hahaha.

    p/s : aku pun dah migrain baca kisah fizz and the gang. Boleh buat movie keluarga 69 versi 2013. Hahaha

    ReplyDelete
  10. Minat masak..good..untuk bkl suami..ni Dezee puji ikhlas..

    ReplyDelete
  11. nampak macam sedap je tu.. nanti nak try la hihi

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...