29 April 2013

Berita Baik Dari BSN (SSP)


Hi uols :D

Iols dah balik Kuala Lumpur dah hikhik.

Fuhhh perjalanan dari Pulau Langkawi ke Kuala Lumpur amat la memenatkan tubuh badan yang dah naik 5 kilos ni haahha.

Hmmm uols nak tau tak apa berita baik dari BSN tu? Hikhik.

Okok mari iols bagitahu uols hikhik.

Bulan ni nasib iols agak bertuah sebab iols menang digital camera daripada BSN hikhik.


Arigato gozaimas BSN! Bulan depan bagi la iols menang BMW 320i pulak ye? Hik hik hik.

16 comments:

  1. Wah...bestnya! Tahniah ya.. :)

    ReplyDelete
  2. wooo...

    mcm mana boleh menang?

    ReplyDelete
  3. wah...untung ler, dapat kamera.hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah cik kak..dpt BMW jgn lupa mi jln2 penang :P

    ReplyDelete
  5. wow!! lucky u dapat camera.

    err biar betik naik 5 kilos.. ;)

    ReplyDelete
  6. BSN kat bandar seremban ni tak pernah nak maju.orang lain mesin atm dah touch screen, dia masih lagi tekan putat yang dh kotor tu.percaya atau tidak bandar seremban BSm cuma ada 1 mesin deposit.syabas.

    ReplyDelete
  7. Macam mana boleh menang ni. ini tidak adil. huhu

    ReplyDelete
  8. Hek2..tahniah miss volvo..nnt blh la snap pic kite hehe

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah.. menang besar bulan nie

    ReplyDelete
  10. ni terasa nk beli gak, slip premium

    ReplyDelete
  11. tahniah,..bestnya...:)

    ReplyDelete
  12. wow, ini betul2 ke tipu2 pny? lucky betul tuan belog nih..hihihi

    p/s : ha ah, cardigan 2 tone tu ade 3 jenis kaler je tp skrg, sume dah out of stock..ade yg 1 tone aje..hihi

    ReplyDelete
  13. untung rr, wak pon x penah menang kamera lagikks.,uhUUuu

    ReplyDelete
  14. Salam cik volvo, pasal nak claim hadiah camera dari bsn perlukan slip SSP kalo takde sila ke kaunter bsn minta slip nanti dorang bole printkan dan tanya juga macamana nak claim hadiah camera tu sekali ya. Tahniah. Cool.

    ReplyDelete

arigato gozaimas muahhhhhhh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...